Hope Enjoy ngan blog saya...
...walaupun blog sy tidak meriah dan cantik mcm org len punya..:P

Popular Posts

Thursday, January 10, 2013

Segmen : Selamat Ulangtahun kelahiran..



wah, best jer kan segmen ni.. mana tahu kalau join segmen ni, dapat hadiah besday dari secret admire.... hahaha.

syaratnya senang je.. kalau nak tahu klik SINI atau klik banner kat atas tu.. 

Yang paling penting kena la mention nama sebenar ngan tarikh lahir. Kalau tak mcm mana nak tahu kan... heee..

okey : 

NAMA PENUH : NURUL JANNAH BINTI SHUHAIMI
TARIKH LAHIR : 28 0KTOBER 1992
NAMA MANJA : TAKDE PON SEBAB TAK MANJA... HAHA
MAKANAN KEGEMARAN: NASI KERABU AYAM BAKAR
MINUMAN KEGEMARAN : JUS LAICI

Yang selebihnya sila abaikan.. sila fokus pada nama dan tarikh lahir..haha.. over je kan?? haa

okey pada sape-sape yang nak join tu.. sila lah berbuat demikian sebelum 31 Januari 2013.

p/s ~ lambatnya bulan 10 menjelma.. hek3


21 comments:

  1. hehehe..muda sikit je..tak adil..hehe..nama sedap..nurul jannah..panggil jannah lah tak mau dah panggil nurul..gedik tak. ^__0

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Nurul aini ~ rasa mcm nama Jannah tu x sesuai lak utk nurul... mcm nama x sebaik tuhan. no matter what, kita tetap muda dari awak aini... hehehe :P

      Delete
    2. @Nurul aini ~ rasa mcm nama Jannah tu x sesuai lak utk nurul... mcm nama x sebaik tuan. no matter what, kita tetap muda dari awak aini... hehehe :P

      Delete
  2. tQ dik sudi join segmen akk..eh, kalau betul dpt hdiah dari secret admire untung la kan..ahaha.. rezeki jgn ditolak.. :p


    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

    akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mimi ~ tq kak sudi jengah blog kita yg comot dan x seberapa ni.. hehe

      sgt utg kalau dapat hadiah dari si dia.. hak3..

      Delete
  3. Membls knjgn kemari.he selang 10 ari bfday sya la.sya 18.he

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx.. sudi singgah.. hehe... nak bg adiah jauh.. jadi wish je la nanti.. hehe

      Delete
  4. hihihi.. dan2je SA tu nak bagi hadiah kann.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. bintang ~ hehe.... mmg bertuah giler lah kalau dapat hadiah dari secret admire... hehe

      Delete
  5. assalamualaikum :)
    didiey follow cnie bali...besday kita dekat2 je tp tahun lain..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam ~ didi thanx follow.. salam kenal.. :)

      Delete
  6. balas kunjungan sini~ ^^
    sama laa bulan oktober.. ^^

    ReplyDelete
  7. Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai syah.. insyaAllah..ada kelapangan sy join ye.. heeee

      Delete
  8. Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama...
    Done follow & singgah...:)
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum!Saya dah join :)

    Follow me :) and Follow back k:)

    http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  10. as salam.. hihi..siap tulis biodata lagi eah?
    hehe...
    salam perkenalan..ouh ya! sy follow awk :)

    *dari segmen y sama
    http://kkpyacrita.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke... wassalam.. hehe/. thanx singgah.. sy akan follow awak balik.. :) salam kenal..

      Delete