Hope Enjoy ngan blog saya...
...walaupun blog sy tidak meriah dan cantik mcm org len punya..:P

Popular Posts

Saturday, December 29, 2012

SegMeN TaMBaH FoLLoWeR Di HuJuNg TaHuN

assalamualaikum...

tetiba malam ni.. Nurul rasa rajin pula nak join contest sebagai penutup tahun 2012 ni.... Nurul baru belajar berblogging.. jadi Nurul rasa dengan join contest mcm ni boleh membantu Nurul berkenalan dengan blogger-blogger lain..  hari ni hari last segmen ni..sape-sape yang nak join, cepat klik banner kat bawah ni ye?? masih ada masa 45 minit lagi.. hehehee



follower sekarang : baru 46... sedih kan?? haha

target : mesti lah nak banyak.. berjuta lemon... haha.. tapi sebagai permulaan ... 150 dulu..cukup kot...hehe..

p/s ~ okey..sape-sape yang nak join.. jom .. cepat-cepat... hehee.... <3

10 comments:

  1. Thanks sbb sudi join my segmen..senarai lengkap peserta dh kuar..so selamat berblogwalking yer =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank sudi jengah blog saya.. jom berblogwalking sampai pening..hehehe

      Delete
  2. http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    salam kenal dari ciksu.dari segmen yg sama
    selamat tahun baru ;)

    ReplyDelete
  3. Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

    http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai salam kenal jugak.. thanx sudi jengah n follow saya.. i will follow u back.. :)

      Delete
  4. salam, done follow, jemput singgah..

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    tq..

    ReplyDelete
  5. salam, done follow, jemput singgah..

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    tq..

    ReplyDelete
  6. saya dah follow..dari segmen yg sama...follow balik yer... http://www.mentariminda.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete
  7. haiii saya datang dr segmen yg sama. done follow you:)

    http://farhanah-fan-hana-nana-ana-far.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

    ReplyDelete