Hope Enjoy ngan blog saya...
...walaupun blog sy tidak meriah dan cantik mcm org len punya..:P

Popular Posts

Monday, August 13, 2012

AKTIVITI SELEPAS FINAL..

hari ni 26hb 4, aku baru jer abes final..pergh...memg rasa lega giler lah..lepas je exam tu...aku bleh jawab walaupon lum tentu betul..tapi org kata kalau rasa leh jawab, kbarangkalian nak lulus tu ada lah..heheh....tp disini aku bukan nak cter pasal exam aku yang membuat kan aku stres selama dua mggu ..tp aku nak cter pasal aktiviti aku lepas exam..erm..memg mcm lepas hutang sejuta abes exam..lebih-lebih ag dengan subjek kegemaran aku, ventilation n airconditioning tu..memg terbaik lah rsa..hehehe

pape hal pon..point utama yang aku nak cter adalah tepat jam 5ptg tadi, kitorg (aku ngan geng2 aku) bertolak ke tasik jitra..buat pe?? saja jeer nak reles tensen..lepas stres lepas exam....

                                        ni muka baru sampai...hepi...x penat ag kan.....heheh

selama dua sem aku belajar kat kedah, ni kali kedua aku smpai kat tasik jitra..bukan ape..yela  bz tak sempat nak pergi jalan2.ag pon kalau belajar tak abes nak pegi enjoy pon takut....sebenarnya aku pegi tasik tu..nak naik kayak..mula-mula kawan aku si ila tu, dia nak nek..tp da smpai sna, rasa tak selesa lak nak naek kayak..sebab tak pakai track suit..so kita org pon naik kayak kaki tu..yg kayuh ngan kaki..ntah ape benda namanya..hehe..aku men sebut jer...habis satu tasik aku pusing..sampai naik lenguh kaki aku..sempat g r bergosip ngan mokcu aieniey...keh2...tapi yang aku tak leh blah..kena pakai jaket keselamatan..aku rimas lah..tak yah la..kalau x pakai..aku jatuh tasik..abg ensem tu kan ada..bleh la selamatkan aku..hehe


terkebil-kebil aku nak pakai benda alah ni..tp atin kat belakang nyempat jer posing..heheh


abes jer pusing satu tasik tu..jam dah menunjukkan kul 6.45..cepat tul masa jalan..tak sempat ag try game len...yang aku suka nya..bot bentuk angsa...cun jer..tp tak sempat nak posing dekat bot 2...kitorg balik tu dalam pkul 7mlm...buat jahat ckit la..mentang-mentang esok da nak balik...

malas nak cakap banyak..biarkan gambar berkata-kata...hehe

enam sekawan...tanpa suraya amira sebab dia tukang snap pic ni..hehe

ntah pape..hehe

wif mokcu aieniey

mokcu aieniey lagi...silau...hehe



wif suraya amira

sempat ag posing mokcu nih...hehe

kitorg da nak berangkat..peace Eya meera...hee

banyak giler ikan

cantik kan....?

penat berkayuh...hehe

time nak balik dah ni...:)


p/s:: aku dah mengantuk bebenor masa update blog ni..tu yg merapu meraban ckit..tp yg penting esok 27hb aku dah blah dari kedah ni..mis u kelantan..,.hehe

double p/s ~ ni entry setahun lepas..tersangkut dalam draf...ari ni baru publish...hahaha.....:)


4 comments:

  1. syok nyer....p jalan2 kat tasik x ajak...

    ReplyDelete
  2. nosa : bukan x nak ajak...x kenal ag masa nih...ni pic time sem 2...hehee

    ReplyDelete
  3. ow yea kew...lupa lah...hehehehe

    ReplyDelete
  4. nosa : meh2..mari sem 5 kita g jalan2 plak...hahaha

    ReplyDelete