Hope Enjoy ngan blog saya...
...walaupun blog sy tidak meriah dan cantik mcm org len punya..:P

Popular Posts

Thursday, November 8, 2012

Entri terakhir sebelum Final

Assalamualaikum...

Hari ni Nurul rasa rajin pulak nak menulis dan ni adalah entri terakhir Nurul sebelum final.. lepas ni Nurul takkan update lagi blog ni sehinggalah abes final 24hb nanti... Nurul sebenarnya tak sabar dah nak abes kan final exam ni dan balik kampung.. hehe ..

hah, ni dia tiket..semangatnya nak balik kampung.. hehehe....

final belum mula lagi tapi semangat nak balik kampung tu memang dah berkobar-kobar.. tak sabar sangat rasanya..dah lama tak balik kampung.. dah rindu sangat-sangat dekat keluarga, rindu nk mkn masakan mak.. dah nak muntah asyik mkn makanan kat cafe, dari sem satu sampai Nurul nk abes sem asyik yg sama je.. bosan... hehe...

kat sini Nurul nak mintak maaf banyak-banyak dekat sape-sape yg kenal Nurul di luar atau di alam maya ni.. Nurul kalau boleh nak bersih pergi jawab exam sabtu depan ni... dan pada sape-sape yang dah follow Nurul tapi Nurul tak 'terfollow balik " tu.. Nurul mintak maaf banyak-banyak sebab dua perkara :

  1. Nurul sibuk, tak sempat nk jalan-jalan kat blog korang * pada sesape yg tinggalkan link tu * ( blog sendiri x sempat nk buka, ni kan pula blog awak-awak semua... sori ..hehe )
  2. Line broadband Nurul sgt lembab.. sebab tu sebarang komen lambat sikit Nurul balas * mcm ramai sgt org komen.. * hehe
oke, nanti lepas je exam.. Nurul akan check balik, mana-mana blog yang Nurul tak follow back tu.. Nurul akan follow lepas Nurul abes exam nanti....


tu saja lah, takde idea da nk menaip panjang sgt.. dlm otak ni dah penuh ngan nota.. hahaha.. nota la sgt kan, bajet rajin sgt.... hehe.. 

dan dekat sini jugak nak ucapkan selamat bercuti pada Abooq Omey dan Nosa Ason.. Happy Holiday.. seronok cuti panjang kan...?? hahaha..

yeay.. Nurul nk pergi study sampai jem..

k babai :)

5 comments:

  1. wah !!! gud luck final exam nanti.pastikan sem5 dapat dekan lg okeh. ** pesanan buat abooq & nosa kpd cik nurul byk2 kn menganjing lg okeh.hahaha..

    ReplyDelete
  2. haha...selamat bercuti jugak selepas final exam erk...gud luck 4 your exam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maseh ila,.. :) siap kan report tu oke.. haha

      Delete
  3. Replies
    1. hehe.. doakan semoga kita dpt jawab.. hehe :)

      Delete